Skip to main content

O nama

Naš klub je neprofitna udruga čija je misao vodilja baviti se svim aktivnostima vezanim uz ovaj sport: natjecati se, organizirati regate, izmjenjivati iskustva, podučavati jedriličirskim vještinama, odlaziti na krstarenja… Jednom rječju, okupljati ljude koji dijele istu ljubav – jedrenje.

Smješteni smo u lučici “Brgudi” u Rijeci, gdje se nalaze naša uprava i naš sportski pogon – jedrilice, hangar, prostorija za jedriličare i sve ostalo potrebno za normalan rad kluba. Klub broji više od stotinu članova i djeluje u sklopu Društva za športove na moru “3. maj”.

Početkom lipnja, odnosno prvi vikend u lipnju organiziramo tradicionalnu dvodnevnu navigacijsku regatu za krstaše na relaciji Rijeka-Cres-Rijeka pod imenom “Primorska regata”. Drugi vikend u lipnju je rezerviran za regatu “Sv. Vid”, a približno u istom terminu počinje i naša ljetna Škola jedrenja koju organiziramo za djecu od 7 i više godina starosti te odrasle. Krajem rujna organiziramo “Nautičku regatu”.

Na ovim stranicama nastojali smo Vam ponuditi informacije o najbitnijim područjima djelovanja kluba, a ukoliko imate želju ili potrebu za detaljnijim informacijama, pošaljite nam e-mail na info@jk3maj.hr ili nas kontaktirajte na drugi način. Adresu i brojeve telefona možete naći na stranici Kontakt.