Skip to main content

Primorska regata 2020 – najava

Dragi prijatelji

pozivamo Vas da nam se pridružite na 39. Primorskoj regati koja će se usprkos neizvjesnosti i vrlo kratkom roku za organizaciju ipak održati. Možda neće biti sve kao prije, ali fešta u Cresu neće izostati.

Start regate je u subotu, 6. lipnja 2020, jedriti će se od Rijeke do Cresa, dok je povratak iz Cresa planiran za nedjelju, 7. lipnja 2020. Ispunjeni obrazac prijave možete dostaviti mailom, ali ga je potrebno i osobno ovjeriti u regatnom uredu u subotu 6. lipnja između 08 i 09 sati (caffe bar Karolina, gat Karoline riječke). Zajedničko druženje uz večeru održat će se u subotu na rivi u Cresu uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera.

Napomena: Vezovi su osigurani u riječkoj luci od petka 5.lipnja u poslijepodnevnim satima do starta u subotu 6. lipnja te po povratku sa regate u nedjelju 7. lipnja do večernjih sati.

Važno!!! S obzirom na situaciju vezanu uz virus SARS-CoV-2, molimo Vas da za svakog člana posade u prijavi za regatu upišete i OIB. S obzirom na smjernice HJS-a molimo da svi članovi posade ispune Obrazac Covid.

Veselimo se Vašem dolasku!