Skip to main content

41. Primorska regata 2022 – najava

Krenulo je još davne 1982. godine i evo nas već na 41. Primorskoj regati. Svaka posebna na svoj način. 41. Primorska po redu, uz vjetar, niz vjetar ili bez njega gotovo se sve zna osim tko će rezati pršut, a tko otvarati šampanjac.

Dođite, pridružite nam se, sudjelujte, zabavite se!

Start regate je u subotu, 4. lipnja 2022., jedriti će se od Rijeke do Cresa, dok je povratak iz Cresa planiran za nedjelju, 5. lipnja 2022. Prijave za regatu vršiti će se isključivo on-line putem i to najkasnije do 3. lipnja 2022. u 12 sati.

OGLAS REGATE

OGLASNA PLOČA

PRIJAVA

VEZOVI PETAK-SUBOTA

VEZOVI NEDJELJA-FIUMANKA

Regatni ured biti će na M/B Savoia na gatu Karoline Riječke

Zajedničko druženje uz večeru te dodjela nagrada za najbrži (pršut) i najsporiji (šampanjac) brod prvoga dana jedrenja održat će se u subotu na rivi u Cresu s početkom u 20h.

U slučaju potrebe za smještajem u Cresu osigurali smo 50% popusta na smještaj u Hotelu Kimen. Više detalja – CJENIK HOTEL KIMEN. U slučaju rezervacije osobne podatke s vrstom sobe pošaljite na email: info@jk3maj.hr najkasnije do četvrtka 2. lipnja u 20 sati.

Pratite nas na www.jk3maj.hr i na Facebook-u

Napomena: Vezovi su osigurani u riječkoj luci od petka 3. lipnja u poslijepodnevnim satima do starta u subotu 4. lipnja te po povratku sa Primorske regate u nedjelju 5. lipnja pa sve do FIUMANKE.