Skip to main content

40 godina Primorske regate – najava

Krenulo je još davne 1982. godine i evo skupilo se već 40 Primorskih regata, prije svega jedinstvenih i posebnih. 40-ta Primorska po redu, uz vjetar, niz vjetar ili bez njega gotovo se sve zna osim tko će rezati pršut, a tko otvarati šampanjac.

Dođite, pridružite nam se, sudjelujte, zabavite se!

Start regate je u subotu, 5. lipnja 2021, jedriti će se od Rijeke do Cresa, dok je povratak iz Cresa planiran za nedjelju, 6. lipnja 2021. Prijava za regatu se vrši isključivo putem on-line LINKA i to najkasnije do 4. lipnja 2021. u 12 sati.

Svi detalji vezani za regatu bit će na OGLASNOJ PLOČI kojoj možete pristupiti na način da skenirate priloženi QR kod putem vašeg fotoaparata na mobitelu. Osim spomenute varijante na mobilni uređaj možete instalirati aplikaciju koja se nalazi na linku “RacingRulesofSailing” te odabrati 40. Primorsku regatu.

Od ostalih informacija vrlo je bitno da samo jedan član posade dođe uplatiti startninu, preuzeti majice za sve prijavljenje članove posade te da dostavi ispunjene COVID obrasce. Plaćanje startine, predaja COVID obrazaca te pruzimanje majica biti će na rivi u regatnom uredu u subotu 5. lipnja između 08 i 09 sati (caffe bar Karolina, gat Karoline riječke). Prijave za regatu moguće su isključivo putem on line linka.

Zajedničko druženje uz večeru održat će se u subotu na rivi u Cresu uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera.

U slučaju potrebe za smještajem u Cresu osigurali smo 50% popusta na smještaj u Hotelu Kimen. Više detalja – CJENIK HOTEL KIMEN. U slučaju rezervacije osobne podatke s vrstom sobe pošaljite na email: info@jk3maj.hr najkasnije do četvrtka 3. lipnja u 20 sati.

Napomena: Vezovi su osigurani u riječkoj luci PUTNIČKA OBALA 7, između Botela Marina i Karoline od petka 4. lipnja u poslijepodnevnim satima do starta u subotu 5. lipnja te po povratku sa regate u nedjelju 6. lipnja sve do Fiumanke.

OGLASNA PLOČA

OGLAS REGATE

PRIJAVA

COVID Obrazac