Skip to main content

38. Primorska regata 2019 – najava

Dragi prijatelji,

pozivamo Vas da nam se pridružite na 38. Primorskoj regati koja će se ove godine održati u izmjenjenom izdanju i trajat će 3 dana.

Start regate je u petak, 31.05., i jedrit će se od Rijeke do Cresa, dok je povratak iz Cresa planiran za nedjelju, 2. lipnja 2019.

U subotu, 01.06., održat ćemo regatu revijalnog karaktera (učestvovanje nije obavezno) ispred grada Cresa.

 U nastavku se nalazi Oglas regate te obrazac prijave koji vrijedi i za regatu koja će se održati u subotu ukoliko se odlučite na učestvovanje.

Ispunjeni obrazac prijave možete dostaviti mailom, ali ga je potrebno i osobno ovjeriti u regatnom uredu u petak 31.05. između 07 i 09 sati (caffe bar Karolina, gat Karoline riječke). 

 Zajedničko druženje uz večeru održat će se u petak na rivi u Cresu, a subotu možete provesti također na rivi, na fešti Dan turizma u organizaciji grada Cresa

 

Napomena: Vezovi su osigurani u riječkoj luci od četvrtka 30.05. u poslijepodnevnim satima do starta u petak 31.05. te po povratku sa regate u nedjelju 02.06. pa do Fiumanke. U slučaju ostavljanja broda do Fiumanke molimo da o tome obavijestite Regatni odbor.

Veselimo se Vašem dolasku!

 

OGLAS PRIMORSKA 2019

PRIJAVA PRIMORSKA 2019